13-12-2018

Bereid u voor op de Brexit!

De BREXIT lijkt momenteel ver weg, maar niets is minder waar. Het Engelse parlement moet nog instemmen met de Brexit-deal, er bestaat een grote kans dat zij dit niet doen. De stemming is nu zelfs uitgesteld. Dan volgt alsnog een no-deal-Brexit.

Business or no business
Een (no deal) Brexit heeft grote gevolgen voor bedrijven in Nederland en kan ook jouw bedrijf raken! Op 29 maart 2019 verlaat het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie al waardoor er vanaf dat moment andere handelsafspraken gelden.

Op dit moment zijn 15% van alle bedrijven die zaken doen met het VK Brexit-proof. Ben jij dit nog niet en wil je straks niet voor onnodige verrassingen staan? Laat je bedrijf dan door ons checken!

Wij komen bij je langs, bespreken jouw organisatie in een uur tijd, beantwoorden al jouw vragen, bepalen de pijnpunten op het gebied van de Brexit binnen jouw onderneming en scannen je contracten met het oog op de Brexit. En dit allemaal binnen een dagdeel! Deze Brexit-check voeren we bij u uit voor een vast bedrag van € 995,- excl. btw.

Lees hier onze whitepaper over de gevolgen van de Brexit.

“Penny wise, pound foolish”
Daarnaast is het goed om te weten dat de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een Brexit-voucher aanreikt voor de ondernemer die extra kosten maakt als gevolg van de Brexit. Met deze voucher krijgt u een vergoeding van 50% van de werkelijk gemaakte kosten voor advies over alternatieve markten en de gevolgen van Brexit voor uw onderneming.
Wanneer het RVO u de Brexit voucher toekent betaalt u zelf dus slechts de helft. Wilt u meer informatie over de voucher, bezoek dan de RVO Brexit-voucher.

Klaar om deze Brexit-proof met beide handen aan te pakken? Neem dan contact op met Auke Doornbosch of Paul Suk. U kunt een e-mail sturen naar: doornbosch@rein.nl of contact opnemen via 0592 -345 188.

Ook interessant