24-02-2017

Abonnement (helpdesk)

Even sparren met een advocaat of adviseur. Een korte juridische vraag stellen. Zonder dat direct de meter gaat lopen. Gaan voor kwaliteit én tegelijkertijd de kosten voor rechtsbijstand in de hand houden. Het kan met het REIN Abonnement! Voor slechts   € 25,- per maand exclusief BTW!

 

All-in juridische helpdesk

Met het REIN Abonnement kun je telefonisch terecht bij REIN met alle vragen om gewoon even te sparren. Het REIN abonnement omvat alle vragen die we direct telefonisch voor je kunnen beantwoorden. Onbeperkt en zonder extra kosten.

 

10% korting op het standaard uurtarief buiten de helpdeskfunctie

Kunnen we een vraag niet direct beantwoorden, dan krijg je met het REIN Abonnement 10% korting op onze reguliere tarieven voor de extra werkzaamheden die nodig zijn. Natuurlijk bespreekt REIN dat eerst met je. Je krijgt daarbij een goede inschatting van de mogelijke kosten. Je bepaalt zelf of je de kosten wilt maken om het vraagstuk op te lossen.

 

Basisdocumenten en overeenkomsten tegen vaste bedragen

Voor de juridische aspecten waarmee jij het meest te maken krijgt, heeft Rein basisdocumenten en -overeenkomsten beschikbaar. Denk hierbij aan geldlenings-, huur-, koop- of arbeidsovereenkomsten. Ben jij abonnementhouder? Dan kun je hiervan voor een vast en gereduceerd tarief per document gebruik van maken. Vaak volstaan deze basisdocumenten. Mocht in jouw geval maatwerk nodig zijn, dan overleggen we uiteraard eerst. Ook voor deze extra werkzaamheden geldt natuurlijk de korting van 10% op de reguliere uurtarieven.

 

Je zit nergens aan vast!

Mocht het abonnement je niet bevallen, dan kun je gemakkelijk en per maand opzeggen. Je zit dus nergens aan vast! Stopt het abonnement dan betaal je voor werkzaamheden waarmee Rein al is begonnen nog steeds het gereduceerde uurtarief.

 

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor het abonnement? Neem dan gerust contact met mij op: 0592 345 188 of mail@rein.nl.

Ook interessant