Vacature ervaren administratief medewerker voor de faillissementspraktijk

Ben je een ervaren administratief medewerker, ondernemend en nauwkeurig én zoek je een uitdagende werkplek? Dan is REIN op zoek naar jou!

 

Om welke functie gaat het?

Voor de dagelijkse ondersteuning van de curator en bewindvoerder bij de behandeling van faillissementen en wettelijke schuldsaneringen natuurlijke personen (WSNP) zoekt Rein per direct een parttime faillissementsmedewerker voor 16 tot 24 uur per week . Het exact aantal uren wordt in overleg vastgesteldJouw werkzaamheden zijn breed en gevarieerd en bestaan onder meer uit:

  • het assisteren van de curator en de advocaten bij de afhandeling van faillissementen en WSNP’s; het opzetten van het dossier en het coördineren van diverse zaken, zoals de voortgang van de actielijst en het veiligstellen van administratie en digitale gegevens;
  • het voeren van de faillissementsadministratie, waaronder het administreren van de boedelrekening, het voeren van de crediteurenadministratie, het corresponderen met crediteuren en het verzorgen van BTW-aangiftes over de boedelperiode;
  • het coördineren van het proces van verificatie van vorderingen en het opstellen van crediteuren- en/of uitdelingslijsten;
  • het opstellen en controleren van (financiële) faillissementsverslagen en het opstellen van aanvragen voor salarisbeschikkingen;
  • het assisteren bij eventuele debiteurenincasso’s;
  • het onderhouden van contact met het UWV over afhandeling van vorderingen uit arbeidsovereenkomsten.

 

Wie is REIN?

Je komt een professioneel, dynamisch en inspirerend team versterken. Je kunt je in deze interessante functie goed verder ontwikkelen en je helpt mee de groeiende praktijk verder uit te bouwen. REIN staat uitstekend bekend in de markt, is ondernemend, heeft een gezonde strategische groeiambitie en biedt een prettige werkplek voor haar medewerkers.

 

Wie zoekt REIN?

Bij voorkeur iemand met 4 jaar of meer aantoonbare administratieve en boekhoudkundige ervaring. Je beschikt over voor de werkzaamheden benodigde ICT-kennis (MS Excel en Word). Cijfermatig inzicht is vereist. Ervaring als faillissementsmedewerker is een pré. Typeer jij jezelf als een flexibele, assertieve, kritische én leergierige persoonlijkheid met de ambitie om zelfstandig te werken als faillissementsmedewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat biedt REIN?

We bieden een veelzijdige en uitdagende baan in een plezierige en professionele omgeving met een marktconform pakket arbeidsvoorwaarden De startdatum bepalen we in overleg, het liefst hebben we dat je zo snel mogelijk begint.

 

Solliciteren:

Interesse? Klim in de pen en stuur je motivatiebrief en CV ter attentie van Sarah Zoer naar job@rein.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Sarah Zoer via 06 83 522 628.

 

job@rein.nl 06 83 522 628
Delen: