Gerrit Raaben

employee

Over Gerrit Raaben

Advocaat

Gerrit is een strategische advocaat met gevoel voor verhoudingen.

Gerrit is een door de wol geverfde jurist. Hij heeft zijn sporen verdiend op verschillende rechtsgebieden. Door zijn ervaring is hij is in staat om jouw positie snel en adequaat te doorgronden en van een passend advies te voorzien. Zijn aanpak is gedegen en gedreven. Hij streeft in de eerste plaats naar een oplossing die recht doet aan jouw belang. Daarbij hoort voorlichting en coaching op rechtspositie en onderhandelen. Als het niet anders kan, dan procedeert hij.

Binnen zijn specialisme arbeidsrecht behandelt Gerrit zaken op het gebied van ontslag, reorganisaties, non-concurrentiebedingen, medezeggenschapskwesties, etc.

Hiernaast behandelt Gerrit echtscheidingen en erfrechtelijke kwesties. Ook met complexe vermogensrechtelijke verhoudingen, bijvoorbeeld als er een onderneming bij betrokken is. Door zijn ervaring als jurist binnen een groot accountantskantoor kent hij de weg in jaarrekeningen en zijn cijfermatig inzicht helpt bij discussies over verdelen en verrekenen en bij alimentatiezaken.

Gerrit is lid van de specialisatievereniging Vereniging Noordelijke Arbeidsrecht Advocaten. In zijn vrije tijd sport Gerrit graag. Hij voetbalt al jaren en is sinds kort ook gegrepen door de golf variant daarvan: het “FootGolf”.

Bel Gerrit gerust op 06 22 71 14 67.

raaben@rein.nl