Linda Hofkamp

employee

Over Linda Hofkamp

Jurist / faill. medewerkster

Linda is een enthousiast en gedreven jurist en ondersteunt sinds 2015 de advocaten en adviseurs van Rein in hun praktijk.

Met haar hands-on mentaliteit weten ondernemers haar te vinden en is zij vaak het eerste aanspreekpunt voor hen. Binnen de faillisementspraktijk is ze verantwoordelijk voor een goed verloop en de afwikkeling van faillissementen. Heb je vragen over intellectuele eigendomsrechten? Ook dan kun je bij haar terecht. Met haar kennis hierover adviseert zij onder meer ontwerpers, denkers en doeners over de mogelijkheden van het beschermen van hun idee.

Linda tref je haar regelmatig aan in The Big Building in Groningen waar zij vanuit het Reinlab ook aan innovatieve ideeƫn meedenkt. Door haar ervaring op commercieel gebied en haar open blik richting de toekomst denkt zij tevens na over een nieuwe manier van juridische dienstverlening.

Naast haar werk sport zij graag en is daarom vaak te vinden op de racefiets en is ze actief lid van de Jonge Commerciƫle Club (JCC) in Groningen. Door middel van het organiseren van unieke sportactiviteiten probeer zij met haar divisiegenoten leden te verbinden binnen de club.

Bel Linda gerust op 06 23 381 716.

hofkamp@rein.nl