Nico Bouwman

employee

Over Nico Bouwman

Advocaat

Nico is een enthousiaste en vasthoudende advocaat die je graag helpt bij het opstellen van contracten en het beoordelen van jouw juridische positie, en (als het nodig is), voor je procedeert.

Nico komt uit een ondernemersfamilie en spreekt dus de taal van ondernemers en begrijpt hun problemen. Hij is nuchter en zakelijk, doodgewoon en toegankelijk: een plattelander die met beide benen op de grond staat. Hij studeerde cum laude af, is snel van begrip en kan snel in actie komen. Zowel in de regio als internationaal kan hij zich uitstekend redden, mede doordat hij vijf maanden in Canada studeerde.

Het werk van Nico bestaat vooral uit het maken en beoordelen van contracten en algemene voorwaarden (ook voor de online handel), het adviseren over agrarisch recht en zo nodig het voeren van procedures daarover. Hij weet als geen ander samen met de ondernemer te bedenken wat een goede en efficiƫnte oplossing is voor het vastleggen van belangrijke, maar ook alledaagse afspraken. Dus ondernemen zonder onnodige rompslomp of stapels papier, maar terugvallen op een goede juridische basis.

Nico is lid van de Businessclub Meppel, schrijft regelmatig columns in regionale kranten en vakbladen en gaat in zijn vrije tijd graag op stap met vrienden.

Benieuwd naar wat Nico verder voor opleidingen heeft gevolgd? Klik hieronder op de LinkedIn-knop.

Bel Nico gerust op 06 340 93 944.

bouwman@rein.nl