Ralf Herbers

employee

Over Ralf Herbers

Adviseur

Ralf is een gedreven en ambitieus fiscaal en financieel jurist. Gezamenlijk met cliënt een doel stellen en niet los laten totdat deze is bereikt, is wat hem kenmerkt. Zijn ruim 10 jaar lange ervaring in de adviespraktijk en vakinhoudelijke kennis zijn voor hem enkel middelen om het doel van zijn cliënt te bereiken. Ralf zal daardoor altijd gaan voor de meest efficiënte oplossing voor zijn cliënt.

Daarnaast wordt Ralf vaak als dealmaker ingezet bij diverse onderhandelingen door partijen. Vanwege zijn zowel juridische als financiële en fiscale achtergrond in combinatie met zijn communicatieve vaardigheden is hij in staat om vanuit een totaaloverzicht partijen bij elkaar te brengen.

De onderwerpen waarin Ralf jou adviseert en bijstaat zijn onder andere: fusies en overnames, de optimale fiscale en juridische op- en inrichting van ondernemingen en onderhandelingen en geschillen op aandeelhoudersniveau.

Tot slot bestaat Ralf zijn praktijk uit het oplossen van geschillen met de Belastingdienst. Zowel in het voortraject als in een procedure is Ralf als onafhankelijk fiscalist die is verbonden aan een advocatenkantoor de aangewezen persoon om jouw belangen te behartigen.

Wil je meer weten of Ralfs werkervaring en opleidingen? Kijk dan via onderstaande knop op zijn LinkedIn-profiel.

Bel Ralf gerust op 06 39 56 66 67.

herbers@rein.nl