Bedrijf

Een bedrijf runnen. Leuk, maar niet altijd makkelijk. Zeker wanneer je te maken krijgt met juridische kwesties. Dan wil je iemand die naast je staat en jou goed vertegenwoordigt. En soms zoek je iemand die voor jou staat. Ik ben REIN. Ik ben een verzameling van expertisen en kennis. Ik help je écht verder. Zoals ik al vele andere ondernemers succesvol heb geholpen.

Ik begrijp dat je niet zit te wachten op lang gepraat. Jij wilt daden en oplossingen. Een overeenkomst waar geen speld tussen te krijgen is. Of een advies waarmee je uit de voeten kunt. Geen juridische haarkloverij, maar duidelijke taal. Je wilt om tafel met iemand die jou volledig begrijpt en buiten de hokjes kan denken. Het liefst zoek ik in overleg naar een oplossing. Maar als het nodig is, behartig ik jouw belangen in de rechtbank.

Ik help je ook bij je contacten met de overheid. In de regels die overheden moeten naleven, zit vaak speelruimte. Ruimte waar ik inspring om voor een goede oplossing te zorgen of om tot een goed resultaat te komen. De discussie aangaan en de discussie winnen. Helder en concreet. Daar ga ik voor.

Ik ben een vechter die vol passie voor jou door het vuur gaat. Die je bij staat bij de kleine vragen, maar ook bij gecompliceerde vraagstukken. En heb je andere kennis nodig? Dan verwijs ik je naar andere professionals in mijn netwerk.

Lees hier meer over mijn producten en diensten voor jou.