Jouw advocaat in Emmen.

Wij zijn REIN. Een mix van advocaten en adviseurs in Emmen. We staan elke dag klaar voor zakelijke klanten en particulieren. Om je écht verder te helpen.

Een advocaat nodig in Emmen?

REIN advocaten en adviseurs heeft voor jou een passend iemand. Vanuit ons advocatenkantoor in Emmen staan wij dagelijks klanten bij. Wij zijn er voor ondernemers, overheden en particulieren. Ons team van advocaten, fiscalisten, juristen en gepassioneerd personeel helpt je écht verder.

Specialisaties van onze advocaten in Emmen

Onze advocaten hebben verstand van rechtsgebieden zoals onder andere het ondernemingsrecht, incassorecht, herstructureringen, insolventierecht, arbeidsrecht, IT-recht, huurrecht, bouwrecht en fiscaal recht. Dit is pas een greep uit onze expertises. Onder deze tekst vindt je al onze rechtsgebieden.

Over ons

Wij zijn REIN. Ondernemend, persoonlijk en innovatief. We denken met je mee en luisteren naar jouw behoeftes. We begrijpen daarom dat je een haalbare oplossing wilt zonder gedoe. En snappen daarnaast dat je graag helderheid wilt over de kosten.

We staan naast je om te helpen. Maar als de situatie er om vraagt, staan we voor je om je te verdedigen. Dit alles doen we met hoge kwaliteit. Bekijk daarom hier onze advocaatscore.

Wil je ons beter leren kennen?

We komen graag vrijblijvend bij je langs. Daarnaast vinden we het ook leuk als je bij ons langskomt voor een kopje koffie! Ons advocatenkantoor is gevestigd aan de Westerbracht 19 in Emmen. Daarnaast hebben wij ook een vestiging in Groningen en in Assen. Neem contact met ons op voor een afspraak.