Werken bij REIN

Bij REIN gaat alles net wat anders dan bij een traditioneel advocatenkantoor. Wij zijn een laagdrempelig, open en toegankelijk advocatenkantoor waar professionals werken zonder stropdas. Je kan en mag jezelf zijn. We delen dezelfde waarden en samen zijn we iedere dag bezig om ondernemers, overheden en particulieren écht verder te helpen.

Wij zijn REIN

Een succesvolle mix van advocaten en adviseurs in Assen, Groningen en Emmen. Wij zijn een hecht team van advocaten, fiscalisten, financieel adviseurs, juristen en gepassioneerd ondersteunend personeel. Samen met ons team leveren we graag een complete service aan onze klant.

Er wordt hard gewerkt, maar er is ook veel ruimte voor plezier. Dat betekent: veel leuke en verrassende uitjes, borrels, etentjes, festivals en meer, samen met je collega’s. Collega’s die voelen als vrienden.

Vacatures

Dit kunnen we jou natuurlijk allemaal vertellen, maar het is veel leuker om zelf onze cultuur te komen ervaren. Check daarom vooral even onze vacatures. En wie weet maken wij binnenkort kennis! Staat er geen passende vacature tussen? Dan ben je altijd vrij om een open sollicitatie te sturen naar job@rein.nl. Niet geschoten is altijd mis!

Juridisch medewerker

Bekijk de vacature.

Ervaren fiscalist/financial

Bekijk de vacature.

Fiscalist

Bekijk de vacature.

Advocaat Arbeidsrecht/
ondernemingsrecht

Bekijk de vacature.

Be REIN.

Wie weet maak jij binnenkort ook deel uit van REIN. Onze missie, visie en merkwaarden zijn vertaald in een aantal kernwaarden die wij als REIN altijd (no matter what!) en bij alles wat we doen nastreven, naleven en uitvoeren. Met deze kernwaarden laat REIN zien dat we innovatief, betrokken en ondernemend zijn. Dat we REIN zijn. Dit geldt voor alles en op alle vlakken.

Angela Melsen

Advocaat

Anne van Dorst

Financieel assistent

Charlotte Eveleens

Fiscalist en financieel adviseur

Eddy Heuzeveldt

Advocaat & curator

Eeuwk van der Meulen

Juridisch secetaresse

Esmée Piening

Advocaat

Gerrit Raaben

Advocaat

Jacob & Margreet

Smaakmakers

Jeroen Sprangers

Advocaat & curator

Jilles Knotter

Advocaat & curator

Jonatan Faas

Advocaat

Liset Sandberg

Advocaat

Lychelle van Bennekom

Marketing & communicatie

Marco Fennema

Advocaat

Mirjam Talsma

Advocaat

Peter van Rossum

Advocaat & curator

Ralf Herbers

Fiscalist en financieel adviseur

Ritha Kruijer

Juridisch secretaresse

Rob Beukema

Fiscalist en financieel adviseur

Stephanie Heukers

Fiscaal advocaat

Stijn Buitenhuis

Secretarieel medewerker