Privacy en cookieverklaring

Introductie
Rein Advocaten & Adviseurs is de verantwoordelijke voor het verwerken van jouw persoonsgegevens via deze website. Rein Advocaten & Adviseurs is gevestigd te Assen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01140349.

Via onze website worden persoonsgegevens verwerkt. Omdat wij veel waarde hechten aan jouw privacy worden jouw persoonsgegevens op een zorgvuldige manier verwerk en verzamelen we niet meer dan nodig. Wij houden ons hierbij aan de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen, met welk doel wij dit doen en met wie deze gedeeld kunnen worden. Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd aanpassen, waarvan wij je per e-mail of anderszins elektronisch op de hoogte kunnen stellen.

Wanneer is deze privacyverklaring van toepassing?
Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die wij verwerken van bezoekers van onze website. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in overeenstemming met deze privacyverklaring.

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op het gebruik en de verwerking van persoonsgegevens van websites van derden die via hyperlinks op onze website te benaderen zijn.

Welke gegevens verzamelen wij?
Bij het bezoeken van de website worden statistieken verzameld en geanalyseerd. Bij elk bezoek aan onze website verzamelen wij via cookies (zie hieronder) gegevens. Daarnaast verzamelen wij jouw e-mailadres en ingevulde gegevens wanneer je via een contactformulier of e-mail contact met ons opneemt.

Cookies
De informatie over het websitebezoek wordt onder andere verzameld en in kaart gebracht via analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat op jouw computer, smartphone of ander apparaat wordt geplaatst op het moment dat je onze website bezoekt. Sessie cookies worden verwijderd na het afsluiten van de browser, en hebben betrekking op een eenmalig bezoek. Met behulp van permanente cookies die, afhankelijk van het type cookie, enkele jaren bewaard blijven kunnen wij jou herkennen bij een volgend bezoek aan onze website. Wij gebruiken de informatie alleen intern en geven het niet door aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. Daarnaast plaatsen we geen tracking cookies of andere cookies die een inbreuk maken op jouw privacy.

Analytische cookies
Wij gebruiken analytische cookies van Google Analytics en Hotjar om het websitebezoek te ondersteunen en te analyseren. Zo houden wij bij op welke manier je onze website bezoekt (apparaat specifieke gegevens, besturingssysteem, netwerkgegevens en geanonimiseerd IP-adres), hoe vaak en hoe lang je bepaalde pagina’s bezoekt en wat jouw klik- en surfgedrag is.

Deze gegevens worden niet gekoppeld aan je naam, adres, e-mailadres of andere gegevens. Wij hebben Google Analytics ingesteld in overeenstemming met de instructie van de Autoriteit Persoonsgegevens, zodat de invloed op jouw privacy minimaal is. Wij hebben op het verdere gebruik hiervan door Google en Hotjar geen invloed. Lees het privacybeleid van deze organisaties voor meer informatie.

Cookies wissen en blokkeren
Sessie cookies worden na elk bezoek automatisch verwijderd. Permanente cookies kan je via de browserinstellingen op ieder gewenst moment verwijderen. Je kan er ook via de browserinstellingen voor kiezen om geen cookies toe te staan. Het blokkeren en/of verwijderen van cookies kan tot gevolg hebben dat onze website niet langer (volledig) functioneert. Raadpleeg voor meer informatie over het blokkeren en verwijderen van cookies kan de handleiding en instellingen van je browser.

Inzage, correctie en verwijdering
Je mag ons te allen tijde inzage verzoeken in jouw persoonsgegevens. Ook kan je ons verzoeken jouw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen indien deze onjuist, onvolledig of irrelevant zijn, of anderszins in strijd met een wettelijk voorschrift worden verwerkt.

Verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van persoonsgegevens kunnen worden verstuurd naar:

Rein Advocaten & Adviseurs
Zwedenlaan 20, 9403 DE te Assen
info@rein.nl
0592-345188