Over ons

Ik ben elke dag bezig om ondernemers, overheden en particulieren echt verder te helpen. Ik ben ondernemend, persoonlijk en innovatief. Lees hieronder meer over mij.

Ondernemend
Ik ben zelf een ondernemer, spreek iedere dag weer met verschillende ondernemers en weet wat ondernemers bezig houdt. Ik snap dat je als ondernemer een goede oplossing wilt zonder veel gedoe. En dat je van tevoren graag duidelijkheid wilt over de kosten. Zo bied ik je duidelijke producten aan waardoor je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Persoonlijk
Bij de keuze voor een advocaat of een adviseur draait het om vertrouwen. Ik zoek voor je uit wie het beste bij jou als persoon past. Ik ben nieuwsgierig naar je verhaal. Ik luister naar je. Ik kijk graag samen met je naar wat ik voor jou kan betekenen. Wat je ook van mij vraagt: ik sta naast je om te helpen. En als het nodig is, ga ik voor je staan om je te verdedigen.

Innovatief
Ik kijk niet alleen naar vandaag, maar vooral ook naar morgen. Zo werk ik in het REINlab in Groningen aan de toekomst van de advocatuur. Ik ga mee met de laatste techniek om jou optimaal te kunnen bedienen. We kunnen op mijn kantoor afspreken of ik kom gewoon bij jou langs of we gaan videobellen. Ook in mijn werkzaamheden ben ik een echte innovatieve denker: zo help ik graag startups met al hun vragen en kwesties van financiering tot rechtsvorm. Als coach kun je mij vragen stellen tijdens het jaarlijkse start-upweekend in Groningen.

Ik heb advocaten, fiscalisten, juristen en ondersteunend personeel in huis om jou op alle vlakken te kunnen helpen. Ik heb dus niet alleen verstand van het recht, maar snap ook hoe iets financieel uitpakt. Door deze goede mix van mensen kan ik jou met mijn team echt verder helpen. En heb ik ergens geen verstand van? Dan verwijs ik je graag naar iemand door in mijn uitgebreide netwerk.

Wil je mij beter leren kennen? Ik kom graag vrijblijvend bij je op de koffie. Of kom anders eens bij mij langs in Assen, Groningen of Emmen!

Alle werkzaamheden worden verricht uit hoofde van een overeenkomst van opdracht met REIN Advocaten & Adviseurs. REIN Advocaten & Adviseurs is een handelsnaam van REIN Assen B.V., REIN Groningen B.V. en  REIN Emmen B.V., een samenwerkingsverband REIN Assen in de zin van Afdeling 5.2 Verordening op de Advocatuur. Op mijn dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Scrol helemaal naar beneden, waar je meer informatie over mij vindt (bijvoorbeeld onder het kopje ‘Jouw rechten en plichten’).

Nr. 1 – De keeper

Bij REIN zien wij onszelf als een hecht team. Zo werken wij ook graag samen met onze klanten. De 1 staat voor de keeper, het slot op de deur. De positie met overzicht over het hele team en het speelveld. De keeper is verantwoordelijk voor het goed neerzetten van een sterke verdediging en indien gewenst het uitzetten van de lijnen voor een geslaagde aanval. Winnen doet het team altijd samen, maar soms maakt de Nr. 1 het ultieme verschil om niet te verliezen. Daarbij wordt de rust en het overzicht bewaakt, het hele spel ligt immers voor je.

Wij van REIN gunnen iedereen een sterke Nr. 1 en spelen graag ook binnen jouw team op die positie.

Rechtsgebiedenregister

De in dit bestand genoemde advocaten hebben zich geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.