Fusies & overnames

Bij de koop of verkoop van een onderneming spelen veel aspecten een rol. Zo moeten bijvoorbeeld de risico’s en stakeholders geïnventariseerd worden. En hoeveel is de onderneming eigenlijk waard? Wordt het personeel overgenomen, of juist niet? Zowel de koper als de verkoper heeft ongetwijfeld een wensenlijstje. Hoe ga je om met de belangen van beide partijen? En moet door de overdracht worden afgerekend met de Belastingdienst?

REIN creëert helderheid en ondersteunt het gehele overnametraject: van het uitonderhandelen van de overeenkomst tot de daadwerkelijke overdracht van de onderneming. Daarbij behartigen wij de belangen van de ondernemer, deze staan bij ons met stip op één. Vanwege de brede expertise die REIN in huis heeft, wordt aan elk aspect van de (ver)koop gedacht. Ook bij het opzetten van samenwerkingsverbanden (zoals bijvoorbeeld Joint Ventures) is REIN dé aangewezen partner om jou te helpen.

Ben jij van plan een onderneming over te nemen of juist van de hand te doen? Neem vrijblijvend contact op met expert M&A Rens Nijdam om erachter te komen wat REIN voor jou kan betekenen. Hij is te bereiken via de mail:Nijdam@rein.nl of via de telefoon: 050 205 3 205.

KVK: 01140349 BTW-nummer: 801625439B01