24-02-2017

Arbeidsscan

Er is in het afgelopen nogal wat veranderd in het arbeidsrecht. Het flexibel kunnen inzetten van personeel is maatwerk geworden. Zijn jouw arbeidscontracten voldoende afgestemd op de laatste wet- en regelgeving? De Arbeidsscan van Rein helpt met de inventarisatie en met de antwoorden. Voor slechts € 350 excl. BTW!

 

De manier waarop je je arbeidscontracten inricht en het beheer van je personeelsdossiers is steeds belangrijk(er) geworden. Zijn de arbeidscontracten die je in je onderneming gebruikt voldoende afgestemd op de WWZ? En is een ontslag nu moeilijker en duurder geworden, of juist makkelijker en goedkoper? En maak je gebruik van protocollen (bijv. met regels voor ziekte, voor internetgebruik of gedrag op social media)?

 

De Arbeidsscan van Rein helpt met de inventarisatie en met de antwoorden. Jouw arbeidscontracten

en protocollen worden getoetst aan de huidige wet- en regelgeving. Zo weet je snel of zaken goed geregeld zijn of verbeterd kunnen worden.

 

De Arbeidsscan is een eenvoudige, snelle en praktische manier om inzicht te krijgen in enkele arbeidsrechtelijke onderwerpen die ook voor jou van belang zijn.

 

Ik ben Rein. Ik weet dat jij als ondernemer jouw zaken goed op orde wilt hebben. Daarom

bekijk ik jouw bedrijf graag door mijn arbeidsrechtelijke bril. Met mijn praktische kennis breng ik mogelijke risico’s voor jou en jouw onderneming helder en overzichtelijk in kaart. En nog belangrijker: ik wijs je op mogelijke verbeterpunten!

 

Arbeidsscan in 3 stappen

De scan bestaat uit 3 stappen met een totale doorlooptijd van circa één week:

 

Introductiegesprek

Ik maak kennis met jou en je onderneming en wij bespreken jouw wensen, afgestemd op de behoeften van je onderneming.

 

Arbeidsrechtelijke toetsing

Ik toets je arbeidsovereenkomsten en reglementen aan de huidige wet- en regelgeving en geef aan op welke punten de overeenkomsten en reglementen verbeterd

kunnen worden.

 

Evaluatie

Wij bespreken de door mij geconstateerde verbeterpunten en ik leg je uit waarom op deze punten verbetering nodig is.

 

Indien je wenst dat Rein de veranderingen in de stukken doorvoert of (nieuwe) arbeidsovereenkomsten en/of reglementen voor je opstelt, dan kan dat en maken we afspraken. De scan is dus geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets!

 

Door eens in de drie jaar of na ingrijpende wetswijzigingen een arbeidsscan uit te laten voeren, houd je optimaal de controle over de arbeidsrechtelijke zaken binnen je onderneming. Deze scan is zeer geschikt voor ondernemers die geen zelfstandige juridische afdeling hebben, maar wel zeker willen zijn dat alles op het gebied van het arbeidsrecht goed geregeld is.

 

Wil je dat ik de Arbeidsscan voor jouw onderneming ga uitvoeren? Bel mij dan op telefoonnummer 0592-345188 of stuur een mail naar mail@rein.nl.

Ook interessant