06-03-2017

Fiscale ondernemingsscan

Weet je zeker dat je een belastingcontrole doorstaat? Is de juridische structuur/rechtsvorm van jouw organisatie op orde? Heb je je oudedagsvoorziening fiscaal wel goed voor elkaar? De fiscale scan geeft je een simpel, snel en efficiënt overzicht van de mogelijkheden en risico’s binnen jouw bedrijf. Voor maar € 350 excl. BTW!

 

Bovenstaande vragen zijn geen vragen waar je iedere dag bij stil staat. Een fiscale scan van jouw bedrijf en/of privésituatie rekent af met twijfels. Je ontdekt of je geld kunt besparen, fiscale risico´s loopt en of je jouw toekomst fiscaal slim geregeld hebt.

 

De fiscale scan geeft u een simpel, snel en efficiënt overzicht van de mogelijkheden en risico’s binnen

jouw bedrijf.

 

Ik ben Rein. Ik weet dat jij als ondernemer je zaken goed op orde wilt hebben. Daarom bekijk ik jouw bedrijf graag door mijn fiscale bril. Met mijn fiscale scan breng ik mogelijke risico’s voor jou en je onderneming helder en overzichtelijk in kaart. En nog belangrijker: ik wijs je op mogelijke verbeterpunten.

 

Fiscale ondernemingsscan in 3 stappen

De scan bestaat uit 3 stappen met een totale doorlooptijd

van circa één week:

 

Introductiegesprek

We verdiepen ons in jouw huidige structuur en situatie, bekijken jouw jaarrekening en belastingaangiften, en horen graag wat jouw toekomstplannen zijn.

 

Fiscale toetsing

We analyseren of jij belastingvoordelen kunt behalen, welke belastingrisico’s jij loopt en of jouw toekomstplannen jou dwingen nu in actie te komen.

 

Evaluatierapport

Wij vertellen u onze conclusies op basis van een aanbevelingenoverzicht en risico-analyse. Je ontvangt vrijblijvend een voorstel voor aanbevolen acties. Door de fiscale scan uit te laten voeren blijf je altijd in control over jouw fiscale positie en ontvang je tips om verbeteringen aan te brengen. De fiscale scan is ideaal voor ondernemers die geen zelfstandig contact hebben met een fiscalist en voor de ondernemers die dit wel hebben maar graag een second-opinion willen.

 

Wilt jij ook weten of jij belasting kunt besparen? Neem dan contact met ons op: 0592-345188 of mail@rein.nl.

 

Ook interessant