REIN neemt Van Rossum over

Wij als REIN Advocaten en Adviseurs timmeren de laatste jaren flink aan de weg vanuit onze vestigingen in Assen en Groningen. Per 1 januari jl. zijn wij ook gevestigd in Emmen. Wij hebben per die datum Advocatenkantoor Van Rossum overgenomen. REIN is al langer actief voor klanten in Emmen en omstreken. Het is daarom een logische stap om ons fysiek in Emmen te vestigen. Zo zijn we dichter bij onze klanten. Peter van Rossum en zijn team blijven zelf net zo actief als voorheen, maar gaan verder onder de vlag van REIN Advocaten en Adviseurs. 

De match tussen REIN en Van Rossum

Peter van Rossum, eigenaar van Advocatenkantoor Van Rossum,  heeft in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd. Van Rossum is gespecialiseerd in insolventierecht, financiering & zekerheden en herstructureringen en heeft de ambitie om een breder pallet aan diensten en expertises aan te bieden. Peter was daarom op zoek naar een full service advocatenkantoor om de krachten te bundelen. Hoewel de oriëntatie van Peter enige tijd heeft geduurd, was de overname door REIN binnen drie weken beklonken. 

REIN is al betrokken in diverse netwerken en een trotse sponsor van FC Emmen. Daarnaast heeft REIN de ambitie om vaste voet aan de grond te krijgen in Emmen. Enerzijds omdat zich hier al een aantal klanten bevinden, anderzijds omdat een aantal medewerkers van team REIN een link hebben met Emmen en met Van Rossum. Zo is Ralf Herbers, partner bij REIN, geboren en getogen in Emmen en voorzitter van voetbalvereniging FC Klazienaveen. Ook Sarah Zoer, advocaat bij REIN heeft haar roots in Emmen en is jaren geleden door Peter van Rossum opgeleid tot advocaat. 

Het contact tussen beide kantoren is al jaren goed. De kantoren kenmerken zich door een no-nonsense houding en hun noordelijke nuchterheid. Zowel REIN als Van Rossum vinden het belangrijk om betrokken, persoonlijk en toegankelijk te zijn richting hun klanten. Dat deze kernwaarden overeenkomen was een vereiste voor beide partijen voor de samenwerking.

Wat betekent dit voor jou?

Voor de cliënten van REIN blijft alles hetzelfde. Voor de cliënten van Advocatenkantoor Van Rossum geldt dat zij gebruik kunnen maken van een breder pakket aan diensten, dat REIN aanbiedt. Een voorbeeld hiervan is dat REIN kan helpen met financiële en fiscale zaken. Heel ondernemend Emmen, overheden, instellingen, maar ook de particuliere sector kunnen bij REIN terecht.

Het driekoppige Van Rossum team, bestaande uit Peter, Ellen en Tamara blijft aan boord. Daarnaast zullen er ook REIN collega’s aanwezig zijn in Emmen, waaronder Ralf Herbers en Kristiaan Hardenberg.

Wil je meer weten over de overname, kennismaken met het nieuwe team? Of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan doen we graag een (virtuele) kop koffie!

Ralf Herbers

Fiscalist en financieel adviseur

Ook interessant