Vacature ervaren advocaat of jurist arbeidsrecht

Ben jij ervaren advocaat en klaar voor een nieuwe uitdaging? Bij REIN zijn we wegens een groeiende praktijk doorlopend op zoek naar ervaren advocaten om ons team te versterken. Lees dus vooral verder.

Als ervaren arbeidsrechtadvocaat of -jurist bij REIN werk je aan uitdagende arbeidszaken voor ondernemend Nederland. Je staat zowel MKB’ers als grote ondernemingen bij. Je krijgt de mogelijkheid een eigen praktijk op te bouwen of uit te breiden.

Over REIN

Wij zijn een ondernemend, persoonlijk en innovatief advocatenkantoor. Met zowel advocaten als fiscalisten in huis, leveren we graag een complete service aan onze klant.

Een traditioneel kantoor tref je bij ons niet aan. We hanteren een platte organisatiestructuur. Ook geloven we dat je professioneel kunt zijn zonder stropdas. Tot slot vinden we ontwikkeling erg belangrijk. Daarom streven we in alles wat we doen naar een aantal kernwaarden: be natural, be entrepeneurial, be responsible, be commercial, be generous and be a coach.

Wie zoeken we?

o    Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als advocaat of jurist;

o    Je bent gespecialiseerd in het arbeidsrecht;

o    Je hebt bewezen goede resultaten voor je klanten te behalen;

o    Een afgeronde specialisatieopleiding arbeidsrecht is een pré;

En verder ben je:

 • Entrepeneurial:
  Je hebt de ambitie, kennis en connecties om een eigen praktijk te voeren en op te bouwen. Ook ben je besluitvaardig, resultaatgericht en ambitieus. Je wil samen met REIN groeien en ontwikkelen.
 • Commercial, generous and responsible:
  Je bent in staat zelf klanten te werven en te binden en dit geeft je energie. Je zet je tijd, skills en kopjes koffie (ook achteraf) ruimhartig in.
 • Natural and a coach:
  Je bent in staat om in teamverband te werken en durft jezelf te zijn. Je helpt collega’s verder met eerlijke kritieken, werkmogelijkheden, groei en bedankjes.

Wat bieden we je?

 • de mogelijkheid om een eigen praktijk op- of uit te bouwen;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een goede balans tussen werk en privé;
 • een team van enthousiaste en ondernemende collega’s;
 • leuke bedrijfsuitjes (zodra het weer kan);
 • een open sfeer met veel collegiaal contact en veel lol;
 • een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

We maken graag kennis met je! Sollicitaties kunnen gericht worden naar job@rein.nl. We ontvangen hierbij graag een CV en motivatiebrief. Heb je vragen? Neem dan contact op met Sarah Zoer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt nu en in de toekomst niet op prijs gesteld.