Vacature ervaren fiscalist

Ben jij een ervaren fiscalist en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil je dichter bij het bedrijfsleven staan en een adviserende rol vervullen voor ondernemers? Bij REIN zijn we wegens een groeiende praktijk doorlopend op zoek naar ervaren fiscalisten om ons team te versterken.

Vacature ervaren fiscalist

Als ervaren fiscalist bij REIN adviseer je ondernemend Nederland over een groot aantal fiscale onderwerpen. Je krijgt bij ons de kans om je eigen fiscale praktijk op te bouwen of uit te breiden.

Tot je klantenkring behoren onder andere familiebedrijven, MKB’ers en grote ondernemingen. Voor hen ben je niet alleen fiscalist maar ook sparringpartner op financieel gebied. Naast deze werkzaamheden, help je onze advocaten met de financiële kant van ondernemingsrechtelijke vraagstukken.

Over REIN

Wij zijn een ondernemend, persoonlijk en innovatief kantoor. Met zowel advocaten als fiscalisten in huis, leveren we graag een complete service aan onze klant.
Een traditioneel kantoor tref je bij ons niet aan. We hanteren een platte organisatiestructuur. Ook geloven we dat je professioneel kunt zijn zonder stropdas. Tot slot vinden we ontwikkeling erg belangrijk. Daarom streven we in alles wat we doen naar een aantal kernwaarden: be natural, be entrepeneurial, be responsible, be commercial, be generous and be a coach.

Wie zoeken we?

 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring als fiscalist en hebt de beroepsopleiding bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs gevolgd.
 • Entrepeneurial:
  Je hebt de ambitie, kennis en (eventueel) connecties om een eigen praktijk te voeren. Ook ben je besluitvaardig, resultaatgericht en ambitieus. Je wilt graag dicht bij het bedrijfsleven staan en samen met REIN groeien en ontwikkelen.
 • Commercial, generous and responsible:
  Je bent in staat om zelf klanten te werven en te binden. Je zet je tijd, skills en kopjes koffie (ook achteraf) ruimhartig in.
 • Natural and a coach:
  Je bent in staat om in teamverband te werken en durft jezelf te zijn. Je helpt collega’s verder met eerlijke kritieken, werkmogelijkheden, groei en bedankjes.

Wat bieden we?

 • de mogelijkheid om een eigen praktijk op- of uit te bouwen;
 • een team van 27 enthousiaste en ondernemende collega’s;
 • leuke bedrijfsuitjes;
 • een open sfeer met veel collegiaal contact;
 • een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast over de vacature ervaren fiscalist?

We maken graag kennis met je! Sollicitaties kunnen gericht worden naar job@rein.nl. We ontvangen hierbij graag een CV en motivatiebrief. Heb je vragen? Neem dan contact op met Ralf Herbers.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.