Vacature ervaren fiscalist

Ben jij een ervaren fiscalist die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wil je dichter bij het bedrijfsleven staan en een adviserende rol vervullen voor ondernemers? Bij REIN zijn we op zoek naar een ervaren fiscalist om ons team te versterken!

Dit ga jij doen

Als ervaren fiscalist bij REIN adviseer je ondernemend Nederland over een groot aantal fiscale onderwerpen.

Vanwege jouw ervaring zit je vaak bij het eerste gesprek met de klant. Samen met het team van fiscalisten bepaal je de strategie. Je zet de lijnen uit voor de te verrichten werkzaamheden. Onder jouw diverse klantenkring behoren vermogende particulieren, familiebedrijven, MKB’ers en grote ondernemingen. Je bent voor hen niet alleen fiscalist, maar ook een sparringpartner. Je adviseert veelal over fusies, overnames en herstructureringen en je behandelt FIOD-dossiers. En mocht het nodig zijn, dan procedeer je ook.

Het opstellen en indienen van aangiften doen wij bij REIN niet. Wij zijn geen accountantskantoor maar een advocatenkantoor. Je werkt dan ook niet alleen samen met fiscalisten, maar ook met een team van advocaten. We vullen elkaar aan, helpen elkaar en creëren op deze manier vooral een meerwaarde voor onze klanten.

Het betreft een fulltime functie, maar ook parttime werken is bespreekbaar. REIN vindt het belangrijk te luisteren naar jouw ambities en wensen. Wij ondersteunen jou om het maximale uit jezelf te halen als professional en als mens.

Wij zijn REIN

Een succesvolle mix van advocaten en adviseurs in Assen, Groningen en Emmen. Wij zijn een hecht team van advocaten, (financieel/fiscaal) adviseurs, fiscalisten, juristen en gepassioneerd ondersteunend personeel. Samen met ons team leveren we graag een complete service aan onze klant.

Bij REIN gaat alles net wat anders dan bij een traditioneel advocatenkantoor. REIN is een laagdrempelig, open en toegankelijk advocatenkantoor waar professionals werken zonder stropdas. Je kan en mag jezelf zijn. We delen dezelfde waarden en samen zijn we iedere dag bezig om ondernemers, overheden en particulieren écht verder te helpen.

Wie zoeken we?

 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring als fiscalist en hebt de beroepsopleiding bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs gevolgd.
 • Entrepeneurial:
  Je hebt de ambitie, kennis en (eventueel) connecties om een eigen praktijk te voeren. Ook ben je besluitvaardig, resultaatgericht en ambitieus. Je wilt graag dicht bij het bedrijfsleven staan en samen met REIN groeien en ontwikkelen.
 • Commercial, generous and responsible:
  Je bent in staat om zelf klanten te werven en te binden. Je zet je tijd, skills en kopjes koffie (ook achteraf) ruimhartig in.
 • Natural and a coach:
  Je bent in staat om in teamverband te werken en durft jezelf te zijn. Je helpt collega’s verder met eerlijke kritieken, werkmogelijkheden, groei en bedankjes.

Wat bieden we?

 • de mogelijkheid om een eigen praktijk op- of uit te bouwen;
 • een team van 25 enthousiaste en ondernemende collega’s;
 • leuke bedrijfsuitjes;
 • een open sfeer met veel collegiaal contact;
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • een platte organisatiestructuur waarin ruimte is voor jouw ambities.

Enthousiast over de vacature ervaren fiscalist?

Ben jij nieuwsgierig geworden? Dan maken we graag kennis met jou!

Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar job@rein.nl. We ontvangen graag een CV en motivatiebrief. Heb je vragen? Neem dan contact op met Ralf Herbers.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.