Vacature ervaren fiscalist – financial

REIN is op zoek naar fiscaal en financieel talent. Wij zijn een ambitieus en professioneel kantoor waarin we de teamprestatie voorop zetten en veel ruimte bieden voor persoonlijke groei. Ben je een fiscalist, fiscaal advocaat, bedrijfseconoom of advocaat met een financiële/economische achtergrond die op zoek is naar een uitdagende functie waarin je werkt aan de spannende zaken van het fiscale vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga jij doen

Als ervaren fiscalist/financial bij REIN advocaten & adviseurs ben je een zelfstandig adviseur en het aanspreekpunt voor onze cliënten. Vanwege jouw ervaring zit je vaak bij het eerste gesprek. Samen met het team van fiscalisten bepaal je de strategie en zet je de lijnen uit voor de te verrichten werkzaamheden. Binnen het team stuur je collega’s aan en fungeer je als sparringpartner.

Onder jouw diverse klantenkring behoren vermogende particulieren, familiebedrijven, MKB’ers en grote ondernemingen. Tijdens het proces begeleid je onze klanten en hun dossiers. Je bent voor hen niet alleen fiscalist/financieel adviseur, maar ook sparringpartner. Voor hen werk je aan complexe, spannende en uitdagende vraagstukken. In jouw rol adviseer je veelal over fusies, overnames en herstructureringen en behandel je FIOD-dossiers. En mocht het nodig zijn, dan procedeer je ook.

Wij zijn geen accountantskantoor maar een advocatenkantoor. Dit betekent dat je je niet bezighoudt met het doen van aangiften. Daarnaast werk je samen met zowel fiscalisten als advocaten. We vullen elkaar aan, helpen elkaar en creëren op deze manier vooral een meerwaarde voor onze klanten.

Dit ben jij

We zijn op zoek naar een collega die:

 • Beschikt over een afgeronde beroepsopleiding NOB dan wel NOvA;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring heeft als fiscalist/financial dan wel fiscaal advocaat;
 • De ambitie, kennis en (eventueel) connecties heeft om een eigen praktijk te voeren. Ook ben je zelfstandig, besluitvaardig, resultaatgericht en ambitieus. Je wilt graag dichtbij het bedrijfsleven staan en samen met REIN groeien en ontwikkelen;
 • In staat is om zelf klanten te werven en te binden. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en zet je tijd, skills en kopjes koffie (ook achteraf) ruimhartig in;
 • Graag in teamverband werkt en zichzelf durft te zijn. Je helpt collega’s verder met eerlijke kritieken, werkmogelijkheden, groei en bedankjes.

Wat bieden we?

 • Een functie van 32-40 uur;
 • De mogelijkheid om een eigen praktijk op- of uit te bouwen;
 • Een team van 35 enthousiaste en ondernemende collega’s;
 • Veel leuke bedrijfsuitjes;
 • Een open sfeer met veel collegiaal contact;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Een platte organisatiestructuur waarin ruimte is voor jouw ambities.

Wij zijn REIN

Een succesvolle mix van advocaten en adviseurs in Assen, Groningen en Emmen. Wij zijn een hecht team van advocaten, fiscalisten, financieel adviseurs, juristen en gepassioneerd ondersteunend personeel. Samen met ons team leveren we graag een complete service aan onze klant.

Bij REIN gaat alles net wat anders dan bij een traditioneel advocatenkantoor. REIN is een laagdrempelig, open en toegankelijk advocatenkantoor waar professionals werken zonder stropdas. Je kan en mag jezelf zijn. We delen dezelfde waarden en samen zijn we iedere dag bezig om ondernemers, overheden en particulieren écht verder te helpen.

Enthousiast over de vacature ervaren fiscalist?

Ben je fiscalist, fiscaal advocaat, bedrijfseconoom of advocaat met een financiële/economische achtergrond en herken jij jezelf in deze vacature? Dan maken we graag kennis met jou.

Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar job@rein.nl. We ontvangen graag een CV en motivatiebrief. Heb je vragen? Neem dan contact op met Ralf Herbers.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.