Vacature fiscalist

Ben jij een beginnend fiscalist en er klaar voor om jouw carrière een kickstart te geven? Wil je dichtbij het bedrijfsleven staan en ondernemend Nederland adviseren over een groot aantal fiscale onderwerpen? Lees dan snel verder want bij REIN zijn we op zoek naar versterking van team Fiscaal.

Dit ga jij doen

Omdat je bij REIN generalist bent is geen opdracht hetzelfde. Je houdt je namelijk bezig met inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, overdrachtsbelasting, erf- en schenkbelasting en omzetbelasting. Daarnaast is ook je klantenkring erg divers. Van familiebedrijven tot MKB’ers en van vermogende particulieren tot grote ondernemingen. Voor hen ben je niet alleen fiscalist maar ook sparringpartner op financieel gebied. Je bent vanaf het begin in staat zelfstandig te werken. Je verricht namelijk dezelfde werkzaamheden als je meer ervaren collega’s. Deze werkzaamheden zullen bestaan uit het opstellen van adviesmemo’s aan klanten, (vooraf) voeren van correspondentie met de fiscus en het opstellen van bezwaar en- of beroepschriften.

Het opstellen en indienen van aangiften doen wij bij REIN niet. Wij zijn geen accountantskantoor maar een advocatenkantoor. Je werkt dan ook niet alleen samen met fiscalisten, maar ook met een team van advocaten. We vullen elkaar aan, helpen elkaar en creëren op deze manier vooral een meerwaarde voor onze klanten.

Wij zijn REIN

Een succesvolle mix van advocaten en adviseurs in Assen, Groningen en Emmen. Wij zijn een hecht team van advocaten, (financieel/fiscaal) adviseurs, fiscalisten, juristen en gepassioneerd ondersteunend personeel.

Bij REIN gaat alles net wat anders dan bij een traditioneel advocatenkantoor. REIN is een laagdrempelig, open en toegankelijk advocatenkantoor waar professionals werken zonder stropdas. Je kan en mag jezelf zijn. We delen dezelfde waarden en samen zijn we iedere dag bezig om ondernemers, overheden en particulieren écht verder te helpen.

Wie zoeken we?

 • Je bent WO-afgestudeerd Fiscaal Recht;
 • Je wil de beroepsopleiding bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs volgen of bent hier al mee begonnen;
 • Entrepreneurial: je hebt de ambitie, kennis en (eventueel) connecties om een eigen praktijk te voeren. Ook ben je besluitvaardig, resultaatgericht en ambitieus. Je wilt graag dicht bij het bedrijfsleven staan en samen met REIN groeien en ontwikkelen;
 • Commercial, generous and responsible: je bent in staat om zelf klanten te werven en te binden. Je zet je tijd, skills en kopjes koffie (ook achteraf) ruimhartig in;
 • Natural and a coach: je bent in staat om in teamverband te werken en durft jezelf te zijn. Je helpt collega’s verder met eerlijke kritieken, werkmogelijkheden, groei en bedankjes.

Wat bieden we?

 • De mogelijkheid om een eigen praktijk op- of uit te bouwen;
 • Een team van 30 enthousiaste en ondernemende collega’s;
 • Veel leuke bedrijfsuitjes;
 • Een open sfeer met veel collegiaal contact;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Een platte organisatiestructuur waarin ruimte is voor jouw ambities.

Enthousiast over de vacature fiscalist?

Ben jij nieuwsgierig geworden? Dan maken we graag kennis met jou!

Sollicitaties kunnen verstuurd worden naar job@rein.nl. We ontvangen graag jouw CV. Heb je vragen? Neem dan contact op met Ralf Herbers.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.