Vacature juridisch medewerker/paralegal bij REIN.

Ben jij er klaar voor om jouw carrière een kickstart te geven en door te groeien naar de functie van advocaat-stagiaire? Dan ben je bij REIN aan het goede adres! Wij zoeken een juridisch medewerker. Je kunt werken op ons kantoor in Assen, Groningen en/of Emmen. Interesse? Lees dan snel verder!

Wij zijn REIN
Een succesvolle mix van advocaten en adviseurs in Assen, Groningen en Emmen. Wij zijn een hecht team van advocaten, (financieel/fiscaal) adviseurs, fiscalisten, juristen en gepassioneerd ondersteunend personeel. 

Bij REIN gaat alles net wat anders dan bij een traditioneel advocatenkantoor. REIN is een laagdrempelig, open en toegankelijk advocatenkantoor waar professionals werken zonder stropdas. Je kan en mag jezelf zijn. We zijn allemaal gelijk en even belangrijk, of je nu partner, advocaat, fiscalist, stagiaire, secretaresse of marketeer bent. We delen dezelfde waarden en samen zijn we iedere dag bezig om ondernemers, overheden en particulieren écht verder te helpen. 

Ben jij REIN?
● Be Generous
● Be Natural
● Be Commercial
● Be a Coach
● Be Entrepreneurial
● Be Responsible 

Dit ga jij doen
Geen dag is hetzelfde bij REIN. Je werkt zelfstandig en samen met jouw collega advocaten en adviseurs aan dossiers. Dat kan zijn het verrichten van literatuur- en jurisprudentieonderzoek voor een advies of processtuk, het voorbereiden en bijwonen van besprekingen en zittingen van collega’s en het opstellen van (concept) processtukken, adviezen en brieven. Daarnaast vergezel je collega’s bij commerciële activiteiten zoals netwerkborrels en lezingen.

Wat bieden we?

  • een fulltime functie;
  • de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van advocaat-stagiaire; 
  • een team van 24 enthousiaste en ondernemende collega’s;
  • veel leuke bedrijfsuitjes; 
  • een open sfeer met veel collegiaal contact; 
  • een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zoekt REIN?
Wij zoeken een gemotiveerde collega die zijn master (voor de zomer) heeft afgerond. Je bent proactief, besluitvaardig, resultaatgericht en ambitieus. Je hebt de ambitie om jezelf samen met REIN verder te laten groeien en te ontwikkelen. Daarnaast moet je beschikken over goede organisatorische vaardigheden. Ook ben je in staat om in teamverband te werken en durf je jezelf te zijn.

Enthousiast?
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging bij een kantoor met een goede sfeer en de leukste collega’s die jij je kunt wensen? Stuur dan jouw CV, ongeschoonde cijferlijst en motivatiebrief naar job@rein.nl en wie weet word jij ook onderdeel van REIN. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.