Vacature M&A advocaat

Ben jij een ervaren advocaat met een ontembare passie voor fusies en overnames (M&A)? Bij REIN Advocaten & Adviseurs zoeken we een gedreven professional die ons snelgroeiende kantoor komt versterken. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière en wil jij jouw stempel drukken op de M&A-wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als ervaren advocaat M&A ben je een belangrijk aanspreekpunt voor cliënten. Je bent betrokken bij het gehele proces van fusies en overnames en krijgt een cruciale rol binnen ons dynamische M&A-team. Je fungeert als persoonlijk adviseur voor onze klanten, waarbij je jouw juridische expertise inzet om hun belangen te behartigen en succesvolle resultaten te behalen.

Als M&A advocaat bij REIN zet je je tanden in uitdagende en complexe transacties. Je werkt samen met een breed scala aan cliënten, van scale-ups tot gerenommeerde internationale bedrijven, en fungeert als hun vertrouwde strategische partner gedurende het hele M&A-proces.

Je onderhandelt over contracten en documentatie en zorgt dat deze correct worden opgesteld. Daarnaast voer je due diligence-onderzoek uit en rapporteer je over de bevindingen. Ook adviseer je cliënten over financiering, garanties en zekerheden. REIN heeft een sterke fiscale sectie, waarmee jij multidisciplinair samenwerkt en waarbij jullie elkaar versterken. Daarmee heb je financiële en fiscale kennis onder handbereik. Het is jouw taak om er voor te zorgen dat transacties soepel verlopen en dat cliënten tevreden zijn over de dienstverlening.

Dit ben jij

We zijn op zoek naar een collega die:

 • Beschikt over een afgeronde WO-opleiding Nederlands recht;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring heeft als advocaat M&A;
 • De moed heeft om buiten de gebaande paden te treden en creatieve oplossingen weet te vinden voor juridische uitdagingen;
 • De ambitie, kennis en (eventueel) connecties heeft om een eigen praktijk te voeren. Ook ben je zelfstandig, besluitvaardig, resultaatgericht en ambitieus. Je wilt graag dicht bij het bedrijfsleven staan en samen met REIN groeien en ontwikkelen;
 • In staat is om zelf klanten te werven en te binden. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en zet je tijd, skills en kopjes koffie (ook achteraf) ruimhartig in;
 • Graag in teamverband werkt en zichzelf durft te zijn. Je helpt collega’s verder met eerlijke kritieken, werkmogelijkheden, groei en bedankjes.

Wat bieden we?

 • De mogelijkheid om een eigen praktijk op- of uit te bouwen;
 • Een team van 35 enthousiaste en ondernemende collega’s;
 • Veel leuke bedrijfsuitjes;
 • Een open sfeer met veel collegiaal contact;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Een platte organisatiestructuur waarin ruimte is voor jouw ambities.

Wij zijn REIN

Een succesvolle mix van advocaten en adviseurs in Assen, Groningen en Emmen. Wij zijn een hecht team van advocaten, fiscalisten, financieel adviseurs, juristen en gepassioneerd ondersteunend personeel. Samen met ons team leveren we graag een complete service aan onze klant.

Bij REIN gaat alles net wat anders dan bij een traditioneel advocatenkantoor. REIN is een laagdrempelig, open en toegankelijk advocatenkantoor waar professionals werken zonder stropdas. Je kan en mag jezelf zijn. We delen dezelfde waarden en samen zijn we iedere dag bezig om ondernemers, overheden en particulieren écht verder te helpen.

Enthousiast?

Ben je een ervaren M&A advocaat en herken jij jezelf in deze vacature? Dan maken we graag kennis met jou!

Solliciteren? Mail jouw CV naar job@rein.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Liset Sandberg via sandberg@rein.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.