Jeroen Sprangers

employee

Over Jeroen Sprangers

Advocaat

Jeroen is zeer ervaren in herstructureringen en heeft als IT-specialist een voorliefde voor innovatie, startups en bijzondere samenwerkingsverbanden.

Jeroen is een snelle, doelgerichte denker die graag samen met jou werkt aan het creëren en/of uitonderhandelen van pragmatische oplossingen. Hij houdt ervan complexe zaken tot de kern terug te brengen en met creatieve oplossingen te komen. Hij geeft daarbij de ondernemer zelf het stuur terug in handen.

Hij treedt veel op als adviseur bij nieuwe businessmodellen. In de ICT-wereld bemoeit hij zich met privacyvraagstukken, (auteursrecht op) software, licenties maar ook cloud computing. Hij staat veel kleine maar ook grote ICT-bedrijven bij en treedt op in Escrow-discussies. Daarnaast wordt Jeroen veel benoemd als curator. Deze kennis gecombineerd met zijn pragmatische aanpak maakt dat hij veel gevraagd wordt bij herstructureringsklussen zowel binnen de profit als de non-profit sector, variërend van zorginstellingen tot overheden.

De zorg heeft zijn bijzondere aandacht. Zowel aan de adviserende kant als ook de bestuurlijke kant met variërende functies zoals RvT-lid in de ouderenzorg, RvT-lid in de operatieve zorg en bestuurslid bij een vriendenstichting voor een grote gehandicaptenzorgorganisatie.

Jeroen is dol op Aziatisch eten, zeilen, snowboarden, korte weekendtrips en ravotten met zijn hond.

Nieuwsgierig welke twee specialisatie-opleidingen Jeroen als advocaat en curator heeft gevolgd? Kijk dan via onderstaande knop op zijn LinkedIn-profiel.

Bel Jeroen gerust op 06 55 38 21 03.

sprangers@rein.nl