Hans de Willigen

employee

Over Hans de Willigen

Adviseur

Hans werkt sinds 2007 als fiscalist en adviseur bij REIN. Daarvoor was hij partner bij Ernst en Young.

Hij is een typisch mensen-mens en een echte bruggenbouwer. Hans verdiept zich graag in zijn klanten, bedenkt welke alternatieven er voor hen zijn, en adviseert vervolgens over de best passende oplossing.

Hans is tevens opgeleid als mediator. Die technieken komen niet alleen geweldig van pas bij het oplossen van geschillen, maar ook bij de matchmaking rond overdrachten en overnames van ondernemingen, al dan niet binnen de familiesfeer. In de loop der jaren heeft Hans ontdekt dat er voor belastingplichtigen veel voordeel valt te behalen bij de beoordeling van door de gemeentes opgelegde aanslagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de WOZ, toeristenbelastingen, forensenbelastingen en de leges. Voor veel recreatieparken is hij daarbij actief in de discussie of een recreatiewoning een woning is of een verblijfsobject, met besparingen van tienduizenden tot honderdduizenden euro’s tot gevolg.

Hans straalt rust en vertrouwen uit. Die vertrouwenstrol in combinatie met het optreden in vele netwerken heeft ook geleid tot benoeming in vele bestuursfuncties zoals de C.&W. de Boer Stichting, Assen voor Assen, Maggie’s Centre Nederland, Drentse Ondernemingsprijs, de OndernemersFabriek en vele stichtingen ‘Administratiekantoor’.

Nieuwsgierig naar de verdere achtergrond van Hans qua werkervaring en opleidingen? Kijk dan via onderstaande knop op zijn LinkedIn-profiel.

Bel Hans gerust op 06 15 85 14 02.

dewilligen@rein.nl