Vacature Marketing en Sales

Heb jij interesse in marketing en sales? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan vooral verder!

Vacature medewerker Marketing en Sales (Parttime)

Als medewerker Marketing en Sales bij REIN hou je je bezig met alle aspecten van de klantreis. Hoe komt een ondernemer bij ons terecht? En hoe blijft hij vervolgens klant? Je zorgt ervoor dat we nieuwe marketingkansen ontdekken en blijven werken aan onze zichtbaarheid.

Het gaat om een functie die initiatief en creativiteit vergt. Je ontwikkelt en geeft uitvoering aan een (digitale) marketingstrategie. Zo zorg je er onder andere voor dat we waardevolle content creëren en delen. Je werkt mee aan de ontwikkeling van campagnes en geeft daarin ook advocaten en fiscalisten een persoonlijke rol.

Dit alles hoef je niet zelf te doen. Iedereen binnen REIN draagt een steentje bij. Voor kennisgerichte content kan je uiteraard een beroep doen op onze advocaten en fiscalisten. Waar nodig, schakelen we bovendien externe hulp in. Zo werken we bijvoorbeeld al samen met een SEO-bureau. Uiteindelijk ben jij degene die een concreet plan maakt, knopen doorhakt, kwaliteit bewaakt en zorgt dat doelen gehaald worden.

Over REIN

Wij zijn een ondernemend, persoonlijk en innovatief advocatenkantoor. Met zowel advocaten als fiscalisten in huis, proberen we ondernemend Nederland zo goed mogelijk te helpen bij hun vragen.

We hanteren een platte organisatiestructuur en ruilen stropdassen in voor sneakers. Tot slot vinden we ontwikkeling erg belangrijk. Daarom streven we in alles wat we doen naar een aantal kernwaarden: be natural, be entrepeneurial, be responsible, be commercial, be generous and be a coach.

Wie zoeken we?

 • Entrepeneurial:
  • Je hebt de creativiteit en kennis in huis om onze (digitale) marketingstrategie op te zetten en uit te voeren. Daarnaast heb je enige ervaring met vormgeving.
  • Je bent besluitvaardig, resultaatgericht en ambitieus. Ook wil je samen met REIN groeien en ontwikkelen.
 • Commercial and responsible:
  Je spot nieuwe kansen op het gebied van marketing en zorgt er daarnaast voor dat onze marketingdoelen gehaald worden.
 • Natural, generous and a coach:
  Je bent in staat om collega’s op het gebied van marketing aan te sturen en te coachen. Je helpt hen verder met eerlijke kritieken, marketingmogelijkheden en groei.

Wat bieden we?

 • Een uitdagende functie van 16 uur per week;
 • Een functie met veel flexibiliteit en ruimte voor eigen inzichten;
 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een team van 17 enthousiaste en ondernemende collega’s;
 • Leuke bedrijfsuitjes;
 • Een open sfeer met veel collegiaal contact;

Enthousiast over de vacature voor medewerker Marketing en Sales?

We maken graag kennis met je! Sollicitaties kunnen gericht worden naar job@rein.nl. We ontvangen hierbij graag een CV en motivatiebrief. Heb je vragen? Neem dan contact op met Sarah Zoer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.